O nas – Medusa Gorgon

Čeprav je Medusa Gorgon najpogosteje označena kot mitološka pošast, izvor njenega imena pomeni nekaj povsem drugega – izraz izhaja iz grškega glagola varovati. Tudi sicer naj bi bila Medusa – ena od treh sester Gorgon – najprej prelepo bitje … Raziščite njeno skrivnostno zgodbo pa tudi našo:

Izjemna navdušenost nad močjo narave, zavzetost, odločnost, varovanje biotske raznovrstnosti, najučinkovitejše spremembe, avtentičnost, najboljše iz osupljive in nedotaknjene narave, odličnost, neprestano stremljenje k najvišji ravni proučevanja, upoštevanje najnovejših smernic, ponudba najboljšega, kar nam ponuja narava, in skrb za naš planet so ključne sestavine recepta za nastanek naše blagovne znamke Medusa Gorgon.

blank
Medusa Gorgon

Medusa Gorgon je naravna, ekološka in okolju prijazna blagovna znamka, ki neprestano stremi k najučinkovitejšim, senzoričnim in ekološkim produktom za telo človeka ter živali ter išče nove ter še boljše načine za zagotavljanje najboljšega iz narave. V ospredje postavlja naravo, kakovost in strokovnost. Vse sestavine Medusinih izdelkov so naravnega, živalskega ali rastlinskega izvora – sledljivost od semen do končnega izdelka je Medusina zaveznica!

blank
Shema kakovosti

Pod okriljem Meduse Gorgon je spoštovanje do okolja ena od največjih vrednot. Medusini varovanci z roko v roki sodelujemo s svojimi dobavitelji. Skupaj odkrivamo najinovativnejše metode za omejevanje količin materialov pri izdelovanju embalaže. Svoje mesto pri nas dobijo le materiali, ki so prijazni do okolja.

blank
Z roko v roki

Ker so Medusini produkti popolni odraz narave, se najučinkoviteje ujamejo s telesom in dušo vsakega živega bitja. S produkti ravna izjemno previdno, kar omogoča njihovo neokrnjenost in vrhunsko kakovost. Medusa Gorgon vam zagotavlja celotni nabor strokovno izbranih produktov. Naši produkti so sinonim za ekološki, zeleni način življenja. So preverjeni, certificirani, učinkoviti, namenjeni vsem generacijam. Dobrodošli so tudi za vse tiste, ki se soočate z alergijami, stresom, težavami s prebavo, prekomerno težo, težavami z očmi ter podobno.

blank
Prijazni do ljudi, živali in okolja

V krogu Meduse želimo postati vodilna in inovativna znamka, ki živim bitjem zagotavlja le najboljše, kar ponuja narava, ter obenem na najustreznejši način poskrbeti za naš celotni planet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino